Een originele gele schoolbus huren

De gele schoolbus is natuurlijk een echte blikvanger op de weg. Ook in films zijn ze vaak voorbij gekomen. Bovendien is het een bus die goed van pas komt bij bijzondere gelegenheden waaronder een bruiloft of een groepsuitje. De bus is dan ook zeker geschikt om te huren als je een feestje hebt. Dit opvallende vervoer is geschikt voor groepen tot maximaal 80 personen. Een oldtimer van echte klasse.

De belangrijkste kenmerken van de gele schoolbus

Deze gele schoolbus komt uit 1992 en heeft een internationale herkomst. In het verleden zag je de bus in verschillende landen rondrijden. In de bus zijn 40 zitplaatsen aangebracht en bovendien kunnen er ook nog eens 40 mensen staan. Dat maakt wel dat de beenruimte redelijk krap wordt. De Bluebird gele bus rijdt op diesel, heeft een motor van 7300 cc / 126 Kw en beschikt tevens over 8 cilinders. Kortom, deze oldtimer is een plaatje om te zien en is daarnaast prima geschikt om er bijzondere momenten mee te vieren.

Bijzondere fotomomenten

Dankzij de unieke kenmerken van de gele schoolbus is het ontzettend leuk om er bijzondere fotomomenten mee vast te leggen. Een vrolijk bruidspaar voor de bus zal dan ook voor veel charme zorgen op de foto’s. Heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid vanwege een bruiloft of uitje met collega’s en wil je hiervoor gebruikmaken van de schoolbus? Dan is de gele schoolbus echt iets voor jou. Een rit of fotomoment met deze bus is een onvergetelijke ervaring en zorgt tevens voor een gedenkwaardig moment.