BMW 5 Serie Trouwauto

U wil graag een sportieve trouwauto huren? Gefeliciteerd, u gaat trouwen! De aanloop naar het huwelijk is een mooie, maar bovenal ook spannende tijd. Voor een trouwerij moet er gewoonweg veel geregeld worden. Trouwkaarten, de locatie, een fotograaf en natuurlijk een fantastische trouwjurk. Maar heeft u al aan passend vervoer gedacht? Natuurlijk is er niets leuker dan deze dag helemaal af te kunnen maken met een fantastische witte bruidsauto om in te trouwen.

U zoekt een witte trouwauto?

Deze sportieve BMW trouwauto straalt misschien wel net zoveel elegantie en schoonheid uit als u, en is daarom de perfecte auto om de dag van uw leven helemaal compleet te maken. Deze trouwauto staat voor perfectie en romantiek, en dat is precies wat u die dag uit wil stralen. Kunt u zich al voorstellen wat een prachtig plaatje u zou vormen in combinatie met deze luxe BMW trouwauto? Op uw trouwdag wilt u natuurlijk alleen het allerbeste, en dat is precies wat deze witte trouwauto u te bieden heeft.

Huur een BMW Trouwauto voor uw trouwdag

Deze chique trouwauto brengt u niet alleen op een veilige manier naar het stadhuis, maar biedt u ook nog eens heel veel ruimte in het interieur. Instappen met uw bruidsjurk is in deze BMW trouwauto dus geen enkel probleem. Het interieur en bekleding van deze fantastische BMW 530D GT M Sport, is uitgevoerd in de kleur champagne. Er is geen kleur die beter bij uw huwelijksdag past dan deze. Ook is deze bruidsauto uitgerust met een panoramadak.

Trouwen met een sportieve trouwauto!

Het weer heeft op deze manier geen enkele invloed op de mooiste dag van uw leven. Schijnt de zon? Dan kan het panoramadak natuurlijk heerlijk open. Ook als het weer wat minder mooi is ervaart u met het panoramadak van deze trouwauto van een fantastische rit. Op uw trouwdag moet alles perfect zijn. Stijlvol vervoer door middel van een witte trouwauto maakt die perfectie helemaal af.

Trouwauto met chauffeur

Een ervaren chauffeur die u veilig naar het stadhuis of uw trouwlocatie brengt hoort daar zeker ook bij. Heeft u nog meer wensen zoals bijvoorbeeld een mooi bloemstuk op deze luxe uitgevoerde witte trouwauto? Alles is bespreekbaar! Wilt u deze sportieve trouwauto huren? Dan bent u vandaag weer een stapje dichterbij de mooiste dag van uw leven!

Heeft u vragen of wilt u de BMW trouwauto huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 085 – 06 06 600.