Top 5 originele huwelijkscadeaus

Gaat er binnenkort iemand in je familie trouwen en ben je op zoek naar een leuk en origineel huwelijkscadeau? Dan kan deze top 5 van originele cadeaus je misschien op weg helpen.

Een huwelijkscadeau vergt vaak wat meer tijd om te kopen. Want het moet een cadeau zijn wat het pasgetrouwde koppel beide leuk vindt. Daarnaast is het altijd leuk om er een persoonlijk tintje aan te geven zodat ze er een leuke herinnering aan over houden. Ook zullen er waarschijnlijk meer dan 50 man cadeaus geven aan het getrouwde stel en is het leuk als jouw cadeau eruit springt!

1. Gepersonaliseerde poster

In films wordt een romantische scene vaak uitgebeeld met een koppel die naar de sterren kijkt. Breng deze romantische scene naar huis door een gepersonaliseerde sterrenhemel poster te kopen. De sterrenhemel wordt gebaseerd op de datum, plaats en tijdstip van de trouwerij. Dit is zeker een origineel cadeau.

2. Bedrukte onderbroeken set

Op de tweede plek staat een bedrukte onderbroeken set voor hem en haar. Laat een onderbroek bedrukken met de namen van het getrouwde stel of plaats een leuke tekst erop. Wie weet zorgt deze leuke onderbroeken set wel voor een wilde nacht tijdens de huwelijksreis.

3. Matchende koffers

Waarschijnlijk gaan de newlyweds na hun trouwerij op huwelijksreis. En hoe leuk zou het zijn als ze matchende koffers zouden krijgen. Personaliseer de trolley door een naam of een afbeelding erop te laten bedrukken. Dit is niet alleen een leuk cadeau maar ook heel handig omdat hun koffer gelijk op valt.

4. Dagje spa

Heerlijk een dagje naar de spa gaan na een lange en waarschijnlijk een stressvolle bruiloft. Tot rust komen en napraten over de bruiloft kan perfect in de spa. Zorg ervoor dat je nog een massage of een andere behandeling erbij doet zodat het stel optimaal kan genieten.

5. Bucketlist boekje

Nieuwe dingen proberen of de eerste date overdoen! Deze opdrachten staan in het bucketlist boekje voor koppels. Daarnaast is het boekje ook nog eens te personaliseren. Leuker kan het niet!