Trouwervoer Noord-Brabant

Iedere stad of dorp heeft zijn eigen mooie plekjes. Fraaie locaties om samen wat tijd door te brengen op jullie trouwdag. Maar ook om prachtige foto’s te maken. Onze chauffeurs weten de mooiste plekjes te vinden. Hieronder staan verschillende steden aangegeven van de provincie Noord-Brabant welke bezienswaardigheden echt de moeite waard zijn. Bekijk op uw gemak onze site, u vindt bij ons de perfecte auto voor trouwauto voor uw bruiloft.

Trouwauto Eindhoven

Eindhoven telt een aantal kerken en kathedralen die het bezoeken waard zijn. Maar ook industriële gebouwen, vaak gerelateerd aan Philips, vormen een mooie achtergrond voor jullie trouwfoto’s. Daarnaast is er zeer veel groen te vinden in Eindhoven. Het is namelijk de groenste stad van de vijf grootste steden van Nederland.

Trouwauto Tilburg

Ben je op zoek naar een sprookjesachtige sfeer op jullie bruiloft? Dan is er in de buurt van Tilburg natuurlijk maar een plaats om naartoe te gaan: de Efteling. Maar Tilburg heeft nog meer te bieden. Mooie kerken, een prachtige abdij, het wandelbos of misschien wel de Tilburgse kermis of Safaripark Beekse Bergen? Onze chauffeur brengt jullie er graag naartoe.

Trouwauto Breda

In Breda bevinden alle bezienswaardigheden zich nabij het centrum. De grote markt, de haven en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Er is ook een kasteel te vinden met daarachter een mooi stadspark.

Trouwauto ’s-Hertogenbosch

De Sint Janskathedraal wordt genoemd als een van de leukste bezienswaardigheden van Den Bosch en past natuurlijk helemaal in de sfeer van een bruiloft. Wat misschien iets minder past, maar daarom niet minder leuk is, is het eten van een Bossche Bol. Wel oppassen met vlekken op jullie mooie kleren!

Trouwauto Helmond

Ook Helmond beschikt over een mooi kasteel dat zelfs een trouwlocatie is. Verder is er een stadspark en een natuurtuin te vinden. Geniet van de Brabantse gezelligheid op een terrasje aan het water of bezichtig een van de vele monumenten.