Op stap met de Parijse bus

Het Parijse busje is een busje dat helemaal terug is van weggeweest. Het is een opvallend voertuig op de weg dat bijna ieders hart doet smelten. De Bus is een opvolger van de paarde tram en dat is goed te zien. De opbouw is grotendeels van hout. Deze bus wordt door velen herkent als een Parijse bus omdat dit type bus het straatbeeld tot eind jaren ’60 van Parijs heeft gedomineerd.

Bijzonderheden aan de Parijse bus

Deze bus heeft een motor en remmen die aan de huidige wetgeving is aangepast De bus totaal gerestaureerd in 2005. Deze bus heeft een leuk balkon die veel voor foto worden gebruikt. Standaard is deze bus versierd met klimop en bloemen. 

Parijse bus huren

De Parijse bus is tegenwoordig populair als huurauto, bijvoorbeeld als trouwauto. Het is origineel en eens wat anders dan een dure sportwagen. Wanneer je ervoor kiest om de bus te huren als trouwauto zal de chauffeur passend in pak gaan. Bij een originele ouderwetse auto horen ook originele feestjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat voor bus huur je precies?

De Parijse bus is een Renault TN6 en komt uit het bouwjaar 1933 met zes cilinders. Het land van herkomst is Frankrijk. De bus biedt personen aan 40 personen met aangenaam veel beenruimte.