Trouwauto Zuid-Holland

Iedere stad of dorp heeft zijn eigen mooie plekjes. Fraaie locaties om samen wat tijd door te brengen op jullie trouwdag. Maar ook om prachtige foto’s te maken. Onze chauffeurs weten de mooiste plekjes te vinden. Hieronder staan verschillende steden aangegeven van de provincie Zuid-Holland welke bezienswaardigheden echt de moeite waard zijn. Bekijk op uw gemak onze site, u vindt bij ons de perfecte auto voor trouwauto voor uw bruiloft.

Trouwauto Den Haag

Om te beginnen natuurlijk de hoofdstad van Zuid-Holland; Den Haag. Rijd in onze comfortabele auto langs de mooiste plekken in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan het Vredespaleis of paleis Noordeinde bij het sfeervolle Plein omringt met gezellig cafés en restaurants. Breng een bezoekje aan het Mauritshuis, de Haagsche schouwburg of het Panorama Mesdag, het grootste schilderij van Nederland. Of waai lekker uit op het strand van Scheveningen en Kijkduin.

Trouwauto Leiden

Het centrum van Leiden is al een plaatje op zich. Wist u dat Leiden meer dan 2800 monumenten telt? bijvoorbeeld De Leidsche Waag, Naturalis of Museum Volkenkunde maar ook een ritje langs de Rijn is zeker de moeite waard. En wat dacht u van Hortus Botanicus? De oudste botanische tuin van Nederland biedt een prachtige achtergrond voor uw trouwfoto’s.

Trouwauto Delft

Delft is natuurlijk niet voor niets een toeristische stad. Met een rijke geschiedenis en een gezellige binnenstad de perfecte plek voor een bruiloft. Onze trouwauto brengt u naar de mooiste plekjes zoals het Prinsenhof, de Botanische tuin of de gezellige markt met de nieuwe kerk en het stadhuis.

Trouwauto Rotterdam

Wie van industrieel en modern houdt, is in Rotterdam aan het goede adres. Laat onze trouwauto jullie langs de mooiste bouwwerken van Rotterdam rijden, zoals de Willems brug en aan de andere kant de Erasmusbrug, de Euromast of het nieuwe Rotterdam centraal station. Toch meer van de natuur? Onze chauffeur rijdt jullie met plezier naar mooie plekken als Diergaarde Blijdorp, eiland van Brienenoord, Landtong Rozenburg of de Zevenhuizerplassen.

Trouwauto Zoetermeer

Misschien niet de cultuurstad van Zuid-Holland, maar toch zeker de moeite van het bezoeken waard. Bezoek het Noord-Aa strand, het Westerpark, Snowworld, Molen de Hoop of de gezellige Dorpsstraat. Of schaats een paar rondjes in de Silverdome.

Trouwauto Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van Nederland en heeft dan ook veel historische gebouwen die het bezoeken waard zijn. De Ark van Noach is een van de nieuwste attracties in Dordrecht. Deze ca. 20.000 m2 grote boot neemt je pas echt een eind terug in de tijd.

Trouwauto Westland

Denk je aan het Westland, dan denk je aan kassen. Maar de omgeving heeft meer te bieden dan dat. Laat je rondrijden in onze trouwauto langs de vele mooie huizen met prachtig onderhouden tuinen die u o.a in Naaldwijk, Maasdijk, de Lier en Poeldijk kunt vinden. Een ritje over de dijken is een echte aanrader. En de stranden van ’s-Gravenzande en Hoek van Holland zijn zeer de moeite waard.