Trouwauto Utrecht

Iedere stad of dorp heeft zijn eigen mooie plekjes. Fraaie locaties om samen wat tijd door te brengen op jullie trouwdag. Maar ook om prachtige foto’s te maken. Onze chauffeurs weten de mooiste plekjes te vinden. Hieronder staan verschillende steden aangegeven van de provincie Utrecht welke bezienswaardigheden echt de moeite waard zijn. Bekijk op uw gemak onze site, u vindt bij ons de perfecte auto voor trouwauto voor uw bruiloft.

Trouwauto Amersfoort

Amersfoort biedt een ruime keuze aan monumentale gebouwen. Allereerst natuurlijk paleis Soestdijk. Maar ook de Eemhaven en de Onze Lieve Vrouwentoren zijn zeker de moeite waard. En stap ook even uit bij de kademuren van de binnenstad.

Trouwauto Zeist

Voor de romantici onder ons, mag een bezoek aan Slot Zeist natuurlijk niet ontbreken. Dit sprookjesachtige kasteel is de perfecte achtergrond voor een sprookjesachtig bruidspaar! Onze chauffeur zal jullie ook zeker even naar de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug willen rijden.

Trouwauto Nieuwegein

Nieuwegein heeft veel natuur te bieden. Maar ook tal van musea, een watertoren, een heus fort en een hele oude molen. Ook het sluizencomplex is leuk om te bezoeken. Onze chauffeur rijdt jullie met plezier rond in deze leuke stad.

Trouwauto Utrecht

Naast de bekende Dom, kent Utrecht nog veel meer mooie plekjes. Zoeken jullie een leuke achtergrond voor wat trouwfoto’s? Denk dan eens aan kasteel Duurstede. Een romantischer plekje is bijna niet te vinden. Daarnaast zijn de Utrechtse heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen natuurlijk de moeite waard.

Trouwauto Veenendaal

Hoewel Veenendaal zelf misschien geen grootse bezienswaardigheden kent, is de omgeving van Veenendaal qua natuur zeer de moeite waard. Denk ook eens aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Er zijn veel molens te vinden. Maar bijvoorbeeld ook een kasteel in Bennekom.