Trouwauto Noord-Holland

Iedere stad of dorp heeft zijn eigen mooie plekjes. Fraaie locaties om samen wat tijd door te brengen op jullie trouwdag. Maar ook om prachtige foto’s te maken. Onze chauffeurs weten de mooiste plekjes te vinden. Hieronder staan verschillende steden aangegeven van de provincie Noord-Holland welke bezienswaardigheden echt de moeite waard zijn. Bekijk op uw gemak onze site, u vindt bij ons de perfecte auto voor trouwauto voor uw bruiloft.

Trouwauto Amsterdam

Onze hoofdstad heeft natuurlijk veel te bieden. Een rondrit door de stad in onze trouwauto is al een belevenis op zich. Plekjes te over voor mooie foto’s. Denk aan het Museumplein, het Rijksmuseum of het Paleis op de Dam. Of breng een bezoek aan een van de vele gezellige volkswijken.

Trouwauto Haarlem

Haarlem is een stad met vele musea. Maar je vindt er ook gezellige winkelstraten, oude molens en een oud stadspark. Laat je zeker naar de Amsterdamse Poort rijden. Deze is gebouwd in de veertiende eeuw en verkeert nog in zeer goede staat. Ook de ruïne van Brederode biedt een mooie achtergrond voor wat fraaie trouwfoto’s.

Trouwauto Hilversum

Hilversum is natuurlijk vooral bekend van televisie. Aangezien onze trouwauto zeker niet uit de toon valt in ’t Gooi, kunnen jullie je door onze chauffeur rond laten rijden langs de prachtige huizen. Maar ook het centrum van Hilversum is zeker een bezoekje waard.

Trouwauto Hoofddorp

In 2002 werd nabij Hoofddorp de Floriade gehouden. Een mooi park met een uitzichtheuvel is daarvan overgebleven en leuk om te bezoeken. Het mannetje van Hoofddorp, een kunstwerk van zeven meter hoog, is zeer fotogeniek en mag niet ontbreken in jullie trouwboek.

Trouwauto Amstelveen

Laat onze chauffeur jullie zeker naar het Cobra museum rijden. Naast de moderne kunst, is de Japanse kiezeltuin een mooie achtergrond voor wat mooie plaatjes. Maar ook het stadshart van Amstelveen is zeker een bezoekje waard.

Trouwauto Zaanstad

Jullie trouwen in Zaanstad? Dan gaat de rit in onze trouwauto natuurlijk naar de Zaanse Schans. Geniet van de houten molens, huizen en schuren. Struin langs de gezellige winkeltjes en bekijk de oude ambachten zoals het maken van klompen of kaas.