Trouwauto Gelderland

Iedere stad of dorp heeft zijn eigen mooie plekjes. Fraaie locaties om samen wat tijd door te brengen op jullie trouwdag. Maar ook om prachtige foto’s te maken. Onze chauffeurs weten de mooiste plekjes te vinden. Hieronder staan verschillende steden aangegeven van de provincie Gelderland welke bezienswaardigheden echt de moeite waard zijn. Bekijk op uw gemak onze site, u vindt bij ons de perfecte auto voor trouwauto voor uw bruiloft.

Trouwauto Nijmegen

Nijmegen heeft de oudste winkelstraat van Nederland: De Lange Hezelstraat. Maar ook een historisch stadhuis, diverse parken en een mooi uitzicht over de Waal. Nijmegen staat natuurlijk vooral bekend vanwege de Vierdaagse, maar heeft ook de meest gevarieerde omgeving van alle Nederlandse steden.

Trouwauto Apeldoorn

Het bekendst in Apeldoorn is natuurlijk paleis Het Loo. Deze is opengesteld voor het publiek en vooral de enorme vorstelijke tuin leent zich uitstekend voor een mooie trouwreportage. In het Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn natuurlijk ook talloze mooie plekjes te vinden. Dit is zelfs het grootste natuurgebied van Nederland. Dierenliefhebber? Ga dan met een paar geinige apen op de foto in de Apenheul.

Trouwauto Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en heeft nog overblijfselen uit de Middeleeuwen die het bezoeken meer dan waard zijn. Bijvoorbeeld het Maarten van Rossumhuis of de Sabelspoort. Een echte aanrader is de Eusebiuskerk in het centrum van Arnhem. Deze heeft een glazen lift die wel 73 meter hoog is. Ook het Nederlands Openluchtmuseum biedt een mooie achtergrond voor jullie trouwreportage.

Trouwauto Ede

In Ede mag een bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe natuurlijk niet ontbreken. Maar ook Huis Kernhem of het Historisch Museum Ede zorgen voor mooie plaatjes in jullie trouwboek. In het nabijgelegen Harskamp is de Passiflorahoeve een aanrader. Al die prachtige bloemen zijn natuurlijk een prachtige achtergrond voor een bruiloft.

Trouwauto Doetinchem

In de buurt van Doetinchem zijn vele mooie kastelen te vinden. De bekendste is kasteel Slangenburg even buiten Doetinchem. Maar Doetinchem heeft ook een heel gezellig centrum waar het goed toeven is.