Originele cadeaus om te kopen voor een bruiloft

Wanneer je bent uitgenodigd voor een bruiloft, kan je natuurlijk niet met lege handen aankopen. Maar wat geef je het bruidspaar cadeau? Dat is vaak een lastige vraag. Geld doet het altijd goed, maar erg origineel is het niet. In dit artikel vind je enkele inspiratietips voor cadeaus die wel origineel zijn.

Trouwdagboek

Een trouwdagboek is erg leuk om te krijgen voor het bruidspaar. Een trouwdagboek is een soort invulboekje waarin je de mooiste momenten van de dag kan opschrijven. Ook kan je er foto’s in toevoegen en je kan er alles in opschrijven wat je wil onthouden van je bruiloft, wat als het goed is de mooiste dag van je leven is. Naast een trouwdagboek zijn er nog meerdere invulboekjes die leuk zijn om te geven. Zo kan je ook een gastenboek cadeau geven, of bijvoorbeeld een kraambezoekboek als het bruidspaar een kindje verwacht.

Een dagje uit

Het organiseren van een bruiloft is een leuke, maar ook hectische tijd. De dag zelf is ook vaak erg druk. Daarom is het leuk om het bruidspaar een leuk dagje weg cadeau te doen. Je kan daarbij denken aan de Efteling bijvoorbeeld, als het liefhebbers zijn van pretparken. Ook kan je ze een cadeaukaart doen van een wellness centrum. Zo geef je ze de mogelijkheid om even samen met elkaar te genieten en te ontspannen.

Foto op canvas

Op je bruiloft wil je er graag op je mooist uitzien. Het bruidspaar eist echt alle aandacht op op hun dag. Waarschijnlijk worden er heel veel mooie foto’s van hun samen gemaakt. Des te mooier is het dan om een van de foto’s uit te kiezen en deze te laten uitvergroten en op canvas te laten bedrukken. Zo houden ze altijd een herinnering aan de prachtige dag, welke ze trots in hun huis kunnen ophangen.

Je hoeft niet bang te zijn dat het niet goed is wat je geeft. Als je niet zo creatief bent, is geld altijd een goed cadeau. Het belangrijkste is dat het uit je hart komt.