Hoe zorg je voor een onvergetelijke vakantie op Ibiza?

Ibiza staat bekend als hippie ofwel feest eiland. Terwijl het eiland maar ongeveer 500 vierkante kilometer groot is zou je denken dat er niet zoveel te doen is op Ibiza. Daarentegen is er ontzettend veel te doen er zijn heel veel leuke beachclubs. Daarnaast heb je ook nog super mooie stranden en leuke winkeltjes. Maar hoe zorg je nou voor een onvergetelijke vakantie op Ibiza?


Uitgaan


Om te beginnen moet je een keer het nachtleven hebben meegemaakt op Ibiza. Deze sfeer zul je niet vaak meer ergens terugvinden aangezien de meeste clubs in Ibiza aan het strand liggen. In de zomer komen er ook ontzettend veel bekende artiesten naar Ibiza toe om speciaal daar te draaien. Ushuaia is een voorbeeld van zo’n bekend festival/beachclub, het is erg gaaf om hier een keer geweest te zijn! De vliegtuigen vliegen hier ook overheen wat een super gaaf beeld geeft. Daarnaast zijn er nog tal van andere bekende uitgaansgelegenheden in Ibiza.


Dagje varen


Een andere activiteit die waarschijnlijk onvergetelijk is om een dagje te gaan varen met een boot. In Ibiza kun je op meerdere plekken boten huren wat super gaaf is. Zo kan je met de boot naar erg mooie baaitjes gaan die anders moeilijk/niet bereikbaar zijn. Daarnaast heb je een lekkere volle dag vol met actie wat ook super leuk is. Vaak kan je ook nog wat lekkers op de boot drinken of lekker borrelen met je vrienden.


Auto huren


Daarnaast is het erg aan te raden om een auto te huren op Ibiza. De taxi’s zijn namelijk best prijzig en het openbaar vervoer is ook niet erg fijn om van afhankelijk te zijn. Doordat je een auto huurt kun je lekker overal naar toe gaan wanneer je maar wilt. Daarnaast bespaar je ook nog eens geld omdat een auto huren vaak in verhouding goedkoper is dan andere alternatieven. De autoverhuur Ibiza is erg uitgebreid en vaak kan je al in Nederland een auto reserveren voor daar.


Hippie markt


Ten slotte is het ook erg leuk om weleens de hippie markt gezien te hebben. Hier verkopen ze vaak spulletjes en accessoires die leuk zijn voor thuis. Zo proef je ook nog eens de cultuur van het eiland!