Een limo voor elke gelegenheid bij DeLimoSpecialist

Huur bij DeLimoSpecialist uw exclusief vervoer voor elke gelegenheid! Gaat u binnenkort trouwen? Of wilt u ergens anders in stijl arriveren? Bij ons van DeLimoSpecialist kunt u exclusief vervoer inhuren zodat u in alle luxe naar uw bestemming wordt vervoerd. Onze ruime VIP-taxi’s en limousines zijn voorzien van een privéchauffeur zodat het hele plaatje kloppend is. Of u nou naar een gala, een vrijgezellenfeest of iets zakelijks moet, bij ons regelt u uw VIP-vervoer. Onze extra luxe Lincoln stretch Limousine is pas wat u echte glamour kunt noemen. Met sfeerverlichting, een champagnebar en de beste media kunt u van uw reis een echt feestje maken. Wilt u wat minder luxe en simpelweg uw collega’s laten ophalen? Onze VIP-taxibussen zorgen ervoor dat dit met comfort gebeurd, ook met buitenlands groepsvervoer.

Huur een touringcar bij DeLimoSpecialist

Dat is niet het enige, bij DeLimoSpecialist kunt u ook een touringcar huren als u met grotere groepen op weg gaat. Ideaal voor bedrijven die een bedrijfsuitje, personeelsfeest of zakelijke reis hebben. Een chauffeur van deBusSpecialist rijdt zodat u gezellig met uw collega’s een drankje kunt doen. Wij zorgen er vervolgens voor dat iedereen gewoon veilig thuis komt. Maak ook als u een evenement organiseert en uw gasten naar de locatie gebracht moeten worden kunt u bij ons terecht. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat uw bedrijfsnaam op de touringcar komt te staan en voor extra luxe. Denk hierbij aan een koelkast, airco, dvd-speler, koffie- en theebar en uiteraard toilet. Wilt u extra brede plaatsen? Dat kan door onze zijdelings verstelbare stoelen. Deze kunnen in treinzit opgesteld worden zodat er makkelijk gegeten kan worden met een tafeltje. Niet alleen voor bedrijven zijn onze touringcars interessant, maar ook voor scholen, sportverenigingen, etc.

Uw veiligheid voorop

Naast dat onze chauffeurs uiteraard geen druppel alcohol drinken zorgen wij ook voor uw optimale veiligheid door ze regelmatig bij te scholen. Onze chauffeurs volgen dan ook cursussen rondom verkeersveiligheid. Maar ook de auto’s worden altijd gecheckt. Als transportbedrijf vinden we het daarnaast belangrijk om duurzaam te zijn. Onze bussen rijden dan ook CO2-arm en wij hebben taxibusjes die rijden op groen gas of elektrisch zijn.

Bent u geïnteresseerd? Op onze site kunt u een offerte aanvragen: